![](https://static.wixstatic.com/media/11062b_23ff220bdf0a4e6082572a3e6428f796~mv2.jpg/v1/fill/w_1920,h_1280,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/11062b_23ff220bdf0a4e6082572a3e6428f796~mv2.jpg)
![](https://static.wixstatic.com/media/4254e5_32cc4717c2654ab28216127ea5589a6ff000.jpg/v1/fill/w_980,h_551,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/4254e5_32cc4717c2654ab28216127ea5589a6ff000.jpg)
Cake
Lab
Oslo
Important!We are fully booked until 26thOct. No cake order before that, including *Redy in 24h* cakes.
We ONLY accept 100% customised orders through CONTACT FORM and email.
![](https://static.wixstatic.com/media/4254e5_9e3042fa86e84a488f672d2e5093de10~mv2.jpg/v1/fill/w_620,h_433,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/4254e5_9e3042fa86e84a488f672d2e5093de10~mv2.jpg)
kakedekorasjons-verksted
Trenger du en kake til 17. mai? Vi kan hjelpe deg i år! Hvis du ikke liker å bake, gjør vi det for deg. Du konsentrerer deg om MORO-delen... pynt kaken!
Trenger du kaker til 17. mai? Vi kan hjelpe med deg i år! Hvis du ikke liker å bake, gjør vi det for deg. Du konsentrerer deg om den morsomme delen... pynt kaken!
Familievennlig kakedekorasjons-verksted 2022
Vi baker - du dekorerer!
Trenger du en kake til 17. mai? I år kan vi hjelpe deg! CakeLabOslo hjelper deg med å dekorere en personlig og spesiell kake til 17. mai.
Tid: 16. mai 17-19:00
Sted: @herspace, Strandgata 19, 0152 Oslo
Nivå: Nybegynner
Pris: Påmelding før 11. mai: 649,- pr kake
Påmelding fra og med 11. mai: 799,- per kake
Språk: Både norsk og engelsk
Hva lærer jeg?
Du lærer hvordan man fargesetter både "mirror glaze" og fondant,
hvordan kontrollere temperatur, riktig teknikk for å påføre glass, og hvordan
man legger på spiselig gulldekor og strøssel som fremhever kaken.
Er det vanskelig?
Tvert imot - det er enkelt og morsomt lek! Du trenger ikke ha erfaring med verken baking eller kakedekorasjon. Vi stiller med alt du trenger - inkludert ferdigbakt kake, glass, smørkrem, utstyr, og strøssel. Du trenger bare stille med kreativitet. Du vil få instruksjon og tips fra teamet vårt når du trenger det. Vi snakker både norsk og engelsk. Når du er ferdig kan du ta med den vakre kaken din hjem og nyte den med venner og familie på 17. mai.
Hva slags kake bruker vi?
Vi tilbyr to forskjellige typer kake.
* Sukkerbrød med smørkrem og fondant dekorasjon. Den holder seg 24-36 timer i kjøleskap
* Speilglasurkake. Den holder seg skinnende og vakker i rundt 24 timer i kjøleskap
Arrangementet holder 16. mai for at kaken er fersk når du serverer den til anmeldelsen på 17. mai. Begge kakene er beregnet til 10-12 personer/stykker, og er omtrent 20-22cm i diameter, ca 12 cm i høyden. Trelags svampekake i forskjellig farge, blå, midtrød, blå nederst, med kremostfyll i hvit farge. Dette mønsteret representerer det norske flagget.
Kan jeg ta med barn eller en venn?
Selvfølgelig! Du er velkommen til å ta med barn og venner for å hjelpe
deg med dekorasjonen. Prisen er per kake.
Er stedet tilrettelagt for bevegelseshemmede?
Ja, @herspace er tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Send en e-post dersom du har spørsmål: cakelaboslo@gmail.com
Betaling: Vipps 722174, eller nettsidetransaksjon (visum, masterkort, etc.)
Kakedekoreringsverksted - spesialutgave for 17. mai 2022
Tid: 16. mai, kl.17-19;
Adresse: Strandgata 19, 0152 Oslo;
Pris: Early bird-pris 649kr/kake, etter 10. mai vil den være tilbake til opprinnelig pris på 799kr/kake.
Betalingsmåte: Vipps(722174), nettsidetransaksjon (visum, masterkort osv.)
![](https://static.wixstatic.com/media/a3c153_bbf1019446e34069a3b96c18f172e810~mv2.jpg/v1/fill/w_400,h_218,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/a3c153_bbf1019446e34069a3b96c18f172e810~mv2.jpg)
![]() kids (2) | ![]() Funfettie-Cake | ![]() 180914-RosalindMiller-5790-scaled |
---|---|---|
![]() pouring-light-blue-mirror-glaze-vwert-edited-scaled.jpg | ![]() 17-mai-kake | ![]() IMG_4637 |
![]() herspace2 | ![]() IMG_2142 | ![]() 00-promo-image-best-cooking-classes-in-new-york |
![]() ugkgcvpf0iyvjsymt3zn | ![]() inside | ![]() FullSizeRender-6-5a6aa32cf3409__880 |
![]() juliemarieeats |